SUMMER SCHOOL 2022

FIT & VITAAL STAAT CENTRAAL

Iedereen die in de dagelijkse praktijk met mensen werkt, komt soms voor uitdagingen te staan in het contact met de ander. Als jij tijdens de corona pandemie bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs, burgerzaken bij een gemeente of binnen de politie of handhaving werkzaam was, is het mogelijk nog uitdagender geweest.  Moest je misschien gewoon op je werk verschijnen en doorwerken terwijl een groot deel van Nederland thuis zat? Of heb je misschien wel angst gevoeld voor besmetting? Of moest je je werk thuis voortzetten, terwijl ook de rest van je gezin thuis was en jouw aandacht vroeg? Of kreeg je te maken met agressie en lastig gedrag van patiënten en/ of burgers? We kunnen ons goed voorstellen dat dit een extra pittige periode is geweest waarin veel van je werd gevraagd. 

Vrijwel iedere medewerker begint zijn of haar loopbaan met een ideaal, namelijk betekenisvol zijn voor jezelf en anderen. Maar binnen veel branches staat 'betekenisvol zijn voor jezelf' al een tijd onder druk en heeft dit dringend aandacht nodig! Hoe zorg je goed voor jezelf wanneer je je dagelijks (zwaar) belast voelt? Hoe blijf je zorgen voor balans tussen je werk en prive omgeving? Om elke dag van het jaar in staat te zijn om te kunnen ‘geven’ en je optimaal in te zetten, is goed in je vel zitten een belangrijke voorwaarde. Dit houdt in dat je beschikt over voldoende energie, tools om je in (lastige) situaties staande te houden en inzicht in communicatie en gedrag. 

De Getrouwe training & coaching ziet hierin een uitdaging om jou (en je collega's) persoonlijk te laten groeien, zodat je beter belastbaar bent en dus beter in staat bent je staande te houden in de weerbarstige praktijk. 

   

De Getrouwe training & coaching heeft speciaal voor jou de Summer School opgezet. In de periode tussen maandag 11 juli en vrijdag 28 juli 2022 organiseren wij in het NH hotel in Zoetermeer op diverse data trainingen gericht op agressie en lastig gedrag, zelfzorg en vitaliteit, zodat jij optimaal  van je vakantie kunt genieten maar ook fit en vitaal weer kunt starten met werken ná je vakantie. 

De 2 modules die we voor jou hebben ontwikkeld, zijn afwisselend van inhoud en aanpak, maar ten allen tijde gericht op het versterken van de mens en het verkrijgen van meer inzicht in eigen houding en gedrag. 

Doelgroep

Iedereen die zich belast voelt, of heeft gevoeld, en moeite heeft (gehad) met regie houden onder druk van buitenaf en daardoor veel van jezelf hebt ingeleverd.  

Onze trainingen  

Verandering begint bij jezelf. Niemand anders kan dat voor je doen. Je hebt vrijwel altijd een keuze om het roer in eigen handen te nemen en regie te behouden. Dit is je kans! We bieden 2 modules aan. De 2-daagse training 'Omgaan met agressie en lastig gedrag' en de 2-daagse training 'Zelfzorg'. De focus ligt op  effectieve communicatie met de ander, maar vooral ook met jezelf. Wanneer je hierin vaardiger wordt, kun je beter voor jezelf zorgen. Zelfzorg staat altijd centraal bij onze trainingen. 

2-daagse training 'Omgaan met Agressie en Lastig gedrag' - OPEN INSCHRIJVING

De belangrijkste focus is zelfzorg en jezelf managen bij spanning en emotie. Kernvragen zijn; ben ik in staat om goed voor mezelf te zorgen? Ben ik voldoende in staat een stevige positie in te nemen als professional? Wat heb ik hiervoor nodig? Vanuit deze bewustwording gaan we verder bouwen aan een effectieve houding en gedrag bij omgaan met onprettige situaties. We versterken je daar waar het gaat om professioneel, effectief en gezond omgaan met spanning en emotie. Dit alles leidt tot een versterking van de eigen mentale weerbaarheid en dat betekent concreet korte metten maken met negatieve gedachtensturing, meer invloed uitoefenen op je gemoedstoestand zodat je regie kunt houden op jezelf en de situatie. 

Data training:

13 en 14 juli 2022

20 en 21 juli 2022

27 en 28 juli 2022

Investering: 2-daagse training incl. koffie, thee, lunch, materialen en naslagwerk € 350 per dag excl. btw

Maatwerk: Je kan je ook als team aanmelden. De training kan dan zowel via open inschrijving als incompany worden gegeven. Voor meer informatie en mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op +316-24603792.

2-daagse training 'Zelfzorg' -
OPEN INSCHRIJVING

Bij deze training ligt de focus op zelfzorg. Het zal je helpen meer regie te pakken in gespreksvoering en een stevige positie in te nemen in elke rol in je leven. We reiken je tools aan om op een open, prettige manier in verbinding te blijven met de ander, maar vooral ook met jezelf. Deze training is voor iedereen die beter grenzen wil leren stellen, meer zelfzorg wil toepassen, meer rust wil ervaren en beter om wil gaan met sociale druk. Dat doen we door je tijdens de training theorie, inzichten en tools aan te reiken waar we mee oefenen, aangevuld met een concreet stappenplan om voor jou wezenlijk iets te veranderen. Ook na de training zullen we ervoor zorgen dat het geleerde verankert en de verandering dus duurzaam is. 

 Data training: 

11 en 12 juli 2022

18 en 19 juli 2022

25 en 26 juli 2022

Investering: 2-daagse training incl. koffie, thee, lunch, parking, materialen en naslagwerk € 350 per dag excl. btw

Maatwerk: Je kan je ook als team aanmelden. De training kan dan zowel via open inschrijving als incompany worden gegeven. Voor meer informatie en mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op +316-24603792.

 

 Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.   Dit kan telefonisch, per email of via ons contactformulier.

 Janneke de Getrouwe-Vedder                                                                                 06-24376092                                                                       janneke@degetrouwe.nl

 Dennis de Getrouwe                                                                                               06-29541247                                                                         dennis@degetrouwe.nl

Wij zien Jou!

De zelfzorg expert! Met training & coaching versterken wij mens en organisatie op gebied van omgaan met agressie, zelfzorg en effectieve communicatie.

Training & coaching
 •  Omgaan met agressie en lastig gedrag
   Persoonlijk leiderschap
   Interculturele communicatie
   Excelleren in communiceren
   3-daagse training zelfzorg     Coaching 
   Coaching on the job Teamcoaching
   Loopbaancoaching 
Contact

 Basralocushout 14
 2719 MH Zoetermeer
 Nederland

06-24603792
06-29541257

 info@degetrouwe.nl
 www.degetrouwe.nl

Algemeen

 BTW nummer:                   NL 855275017B01
 KVK nummer 63526778

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Copyrights