Coaching

Individuele coaching

Ben je je focus kwijt? Lukt het je niet om je patronen te doorbreken? Begeef je je regelmatig op een rotonde zonder een afslag te nemen?

Individuele coaching is een krachtig middel voor je als je ‘Regie’ wilt op bovenstaande vragen. Coaching zet je in wanneer je iets wil veranderen of wilt doorbreken. Bijvoorbeeld wanneer je niet in staat bent om je eigen (ineffectieve) patronen te doorbreken of wanneer je onvoldoende vooruit komt.

Een coach helpt je om je weer bewust te maken wat precies belangrijk voor je is, waar je tegenaan loopt of wat je lastig vindt om aan te pakken. Je krijgt inzicht waardoor je in staat bent om jezelf te navigeren richting je eigen gestelde doelen.

In het gehele proces zal de coach je motiveren, ondersteunen en helpen focussen om tot het gewenste resultaat te komen.

Coaching on the job

Coaching on the job is een aanvulling op (individuele) coaching of een training. De coach loopt met je mee in de praktijk en kijkt samen met je hoe je het geleerde in de praktijk brengt. Door middel van het geven van constructieve feedback zal je merken dat je tijdens het gesprek sneller meer regie krijgt om je doelstellingen ook in praktijksituaties te behalen.

Teamcoaching

Is jullie teamgevoel ver te zoeken? Wordt er veel geroddeld? Zijn jullie op zoek naar meer energie en een manier om effectiever samen te werken?

Teams kunnen bergen verzetten, maar teamleden onderling kunnen elkaar het leven behoorlijk zuur maken. Dit gaat niet alleen ten koste van resultaten, maar ook van het werkplezier en motivatie.  Willen jullie als team stappen maken naar een veiligere en prettigere werkomgeving, dan is teamcoaching een krachtig middel om jullie team naar een hoger niveau te brengen.

Tijdens teamcoaching zijn de kernvragen; Hoe zorgen jullie er samen voor dat de organisatie (team) norm leidend is? Hoe zorgen jullie er samen voor dat iedereen inclusief de leiding in rol komt? Hoe zorgen jullie er samen voor dat het werkplezier weer toeneemt?

Uiteraard is teamcoaching maatwerk en zal er vooraf uitgebreid onderzocht worden wat er nodig is om van jullie team een ‘next level’ team te maken.  

Loopbaancoaching

Geeft je werk je weinig energie of uitdaging meer? Voel je dat je ready bent voor een volgende stap, maar kun je daarbij wel wat inzichten gebruiken? Of knaagt er al een tijdje het gevoel dat er meer moet zijn dan dit?

Loopbaancoaching is erop gericht om voor jou inzichtelijk te maken waar je ambities liggen, te ontdekken wat nou écht belangrijk is voor je is en richting te geven aan je carrière.

We gaan tijdens de coaching op zoek naar wie jij bent, wat je belangrijk vindt, hoe je persoonlijkheid in elkaar steekt en een beeld schetsen van je droom- leven. Daar maken we samen een mooi actieplan bij, door aan je droom concrete stappen in acties en tijd te hangen.

Ook voor bedrijven die moeten inkrimpen en het af te vloeien personeel graag terzijde staan in hun volgende stap, gaan wij graag aan de slag!    

Ik heb op eigen initiatief en met medewerking van mijn werkgever een coachingstraject gevolgd bij Dennis. Dit naar aanleiding van het feit dat ik (weer) tegen bepaalde zaken aanliep die velen in een consultancy-organisatie en/of met jonge kinderen zullen herkennen: het gevoel van geleefd te worden, niet toekomen aan zaken waar je wel graag aan toe wil komen, de verstoorde balans tussen werk en privé en een constant gevoel van onrustigheid. In het traject van 6 bijeenkomsten heeft Dennis mij handvatten aangereikt om hier mee om te leren gaan. Dat deed hij op een betrokken en leuke wijze, waarbij de theorie over bijvoorbeeld emoties naadloos overliep in praktijkvoorbeelden van zowel werk- als thuissituaties. Ook leerde hij mij kritisch kijken naar mijn eigen handelen en gedachten. Dit in combinatie met de bevlogenheid van Dennis maakte het traject voor mij zeer waardevol: ik weet waar ik de prioriteiten moet leggen, ga meer uit van mijn eigen kracht en wordt dus minder geleefd. Daarnaast heb ik meer energie, waardoor ik aan veel meer zaken toe kom. Het traject heeft een positieve invloed op zowel werk als privé gehad. Ook nu, vijf maanden na afloop, merk ik nog elke dag de effecten van de coaching en ben ik erg blij met mijn ‘versie 2.0’

Ron Sebregts

Actuaris Expertise en Regie @ Achmea

De zelfzorg expert! Met training & coaching versterken wij mens en organisatie op gebied van omgaan met agressie, zelfzorg en effectieve communicatie.

Training & coaching
 •  Omgaan met agressie en lastig gedrag
   Persoonlijk leiderschap
   Interculturele communicatie
   Excelleren in communiceren
   3-daagse training zelfzorg     Coaching 
   Coaching on the job Teamcoaching
   Loopbaancoaching 
Contact

 Basralocushout 14
 2719 MH Zoetermeer
 Nederland

06-24603792
06-29541257

 info@degetrouwe.nl
 www.degetrouwe.nl

Algemeen

 BTW nummer:                   NL 855275017B01
 KVK nummer 63526778

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Copyrights