Ons team

Dennis de Getrouwe

Zelfzorg- en agressie expert, Gedragstrainer, (NLP) Coach en Spreker

Ik ben (1972) een zeer bevlogen gedragstrainer en (NLP) coach. Vanuit mijn expertise als zelfzorg- en agressie expert, ondersteun ik organisaties en haar medewerkers om middels zelfzorg zelfredzaam te zijn binnen de normen en doelstellingen van de organisatie. Dit doe ik door aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat de professional zichtbaar en betekenisvol kan zijn voor zichzelf, collega en de klant. Mijn motto is klantgericht werken en niet klant gezwicht. Mijn aanpak resulteert in geïnspireerde medewerkers die in staat zijn om effectief te communiceren en gezamenlijk de zorg dragen voor een prettige werkomgeving.

Bel direct

Janneke de Getrouwe

Gedragstrainer & (Kinder- en NLP) Coach

'Ik help jou graag (weer) plaats te nemen in de regisseursstoel van je leven en jouw eigen koers uit te stippelen. Dat doen we door te onderzoeken waar jouw belemmerende gedachten en patronen zitten om deze vervolgens om te buigen naar effectiever gedrag. Het resultaat is dat je op jouw authentieke wijze zelfsturend kunt zijn in je leven hetgeen leidt tot meer geluk, een betere balans en een vitaler leven'.

Bel direct

Caroline Koetsenruijter

Agressie- en conflictexpert, trainer, columnist, gastdocent, spreker en schrijver

‘Wil je graag helemaal bijgepraat worden over de-escalatie en conflicten? Wil je leren hoe een conflict ontstaat en hoe je eruit komt? Ik ben up-to-date, deel graag inzichten en tools waar je verder mee komt en ik inspireer je hoe je tot oplossingen komt in taaie kwesties. Ik help ambtenaren, leidinggevenden en bestuurders maar ook rechters en advocaten om hun eigen visie, kennis en kunde te ontwikkelen rondom conflicten. Dit doe ik door te observeren, te analyseren en mee te denken welke houding en gedrag effectief is bij diverse lastige situaties. Ik ben spreker, trainer en auteur. Mijn motto is: conflicten horen bij het leven, het oplossen ervan ook.’

André Stuut

Gedragstrainer, Coach, adviseur en bemiddelaar

‘André is zéér ervaren op het gebied van gedragsbeïnvloeding en het toepassen van gesprekstechnieken. Vanuit zijn deskundigheid helpt hij professionals binnen de overheid en onderwijsinstellingen in minder tijd meer resultaat uit hun gesprekken te halen. Hij leert ze om vanuit hun eigen kracht effectief te communiceren. Dit doet hij door de persoonlijke benadering centraal te stellen en van daaruit de mogelijkheden en oplossingsrichtingen te verkennen. Dit versterkt de persoonlijke groei en ontwikkeling van de professionals. Hij is als communicatietrainer, gespreks- en procesbegeleider, bemiddelaar, veranderkundige en coach jarenlange samenwerkingspartner van De Getrouwe training & coaching.

Orlando Adolphus

MfN registermediator & (team) Coach

‘'Ik ondersteun mensen en organisaties in conflict- en ontwikkelvraagstukken om vanuit meer bewustzijn en regie te komen tot resultaten. Mijn expertise is het begeleiden van het proces in het krijgen van een helder antwoord op de vraag waarom het beoogde resultaat voor jou van belang is, en ondersteun in het aangaan van de uitdagingen die vaak op de weg hier naartoe liggen. Ik ga voor regie, dialoog, verbinding & resultaat!’

Contact

Wij staan klaar voor mens en organisatie! Wij zien jou!

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per email of via ons contactformulier.

Janneke de Getrouwe-Vedder
06-24603792
janneke@degetrouwe.nl

Dennis de Getrouwe
06-29541257
dennis@degetrouwe.nl

Maak een afspraak of stel een vraag!

Versturen

De zelfzorg expert! Met training & coaching versterken wij mens en organisatie op gebied van omgaan met agressie, zelfzorg en effectieve communicatie.

Training & coaching
 •  Omgaan met agressie en lastig gedrag
   Persoonlijk leiderschap
   Interculturele communicatie
   Excelleren in communiceren
   3-daagse training zelfzorg     Coaching 
   Coaching on the job Teamcoaching
   Loopbaancoaching 
Contact

 Basralocushout 14
 2719 MH Zoetermeer
 Nederland

06-24603792
06-29541257

 info@degetrouwe.nl
 www.degetrouwe.nl

Algemeen

 BTW nummer:                   NL 855275017B01
 KVK nummer 63526778

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Copyrights