Zie jij ons?

Wij zien jou!

Realiseer je doelen door persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt zichtbaar en betekenisvol voor jezelf en de ander. Wij laten je zien hoe!

Ben je je focus kwijt?
Lukt het je niet om grenzen te stellen?
Raak je de regie in gesprekken kwijt?
Zit je in een conflict en zie je geen uitweg?
Ben je alsmaar je feedback aan het uitstellen?

Coaching
Gespreksvaardigheden
Interculturele communicatie
Grensoverschrijdend gedrag

AANBOD   •   CONTACT    •   AGENDA

Onze trainers zijn gepassioneerde mensen uit de praktijk. Met jarenlange werkervaring en veel gedrevenheid bieden zij energieke trainingen op gebied van communicatie, waaronder o.a. interculturele communicatie, omgaan met lastig gedrag en conflicten en mediation- en gesprekstechnieken.

Hoe hou je de regie tijdens gesprekken?
Tijdens deze training wordt aandacht besteedt aan effectieve gespreksvoering en ligt de focus op het behouden van de regie tijdens een gesprek. Uiteraard wordt deze training volledig samengesteld aan de hand van de vooraf geïnventariseerde leerbehoeften van de organisatie.

Tijdens deze training kunnen onderwerpen aan bod komen als;

  • Omgaan met lastig gedrag
  • Informeel overleg tussen verschillende partijen
  • Slecht nieuws gesprekken
  • Mediationvaardigheden

Onze trainers zijn gepassioneerde mensen uit de praktijk.

WERKWIJZE

Uit de praktijk is gebleken dat het vaak lastig is om met eigen gedrag, en dat van een ander, geconfronteerd te worden. Theoretische kennis is een onmisbaar onderdeel van een training, maar men leert vooral door te oefenen! Aan de hand van de theorie worden- vaak door de cursist praktijksituaties geoefend met een trainingsacteur.

Door middel van werkvormen met een directe samenhang naar de praktijk wordt inzichtelijk gemaakt waar de sterke en ontwikkelpunten van de cursist liggen. Tijdens de training worden handvaten aangereikt om deze punten te ontwikkelen en/ of te versterken. Het is belangrijk dat het geleerde in de praktijk.

Coaching

In het eerste vrijblijvende intakegesprek staan je coachingsvraag en leerdoel(en) centraal. Tijdens de daarop volgende coachingssessies, welke gemiddeld twee uur duren, wordt inzichtelijk gemaakt waarom je in bepaalde situaties belandt en/ of vastloopt. Je krijgt tools aangereikt om je ‘oude patronen’ te doorbreken en te vervangen voor nieuwe. In dit proces zal de coach je motiveren, helpen, ondersteuning bieden en helpen focussen gedurende het hele traject.

Hoe hou je de regie tijdens gesprekken?

Tijdens deze training wordt aandacht besteedt aan effectieve gespreksvoering en ligt de focus op het behouden van de regie tijdens een gesprek. Vooraf geïnventariseerde leerbehoeften van de organisatie.

Onze trainers zijn gepassioneerde mensen uit de praktijk.

Meer lezen