'Ik ondersteun leidinggevende en niet- leidinggevende professionals binnen de overheid om zelfredzaam te zijn binnen de normen en doelstellingen van de organisatie. Dit doe ik door aandacht te besteden aan persoonlijke groei en ontwikkeling , zodat de professional vanuit zijn of haar eigen kracht zichtbaar en betekenisvol kan zijn voor zichzelf, collega’s en de klant.

Dennis de Getrouwe
Gedragstrainer, NLP coach en adviseur

'Zolang ik mij herinner ben ik gefascineerd door menselijk gedrag. Met een schat aan werkervaring in het HR werkveld doe ik wat ik het liefste doe; mensen die vastlopen op gebied van werk, privé bewegen tot een gelukkiger en vitaler leven. Ik help jou graag (weer) plaats te nemen in de regisseursstoel van je leven en jouw eigen koers uit te stippelen. Dat doen we door te onderzoeken waar jouw belemmerende gedachten en patronen zitten om deze vervolgens om te buigen naar effectiever gedrag. Het resultaat is dat je op jouw authentieke wijze zelfsturend kunt zijn in je leven hetgeen leidt tot meer geluk en een betere balans.

Janneke de Getrouwe
Gedragstrainer, NLP coach en adviseur

‘Ik ondersteun mensen en organisaties in conflict- en ontwikkelvraagstukken om vanuit hun regierol te komen tot resultaten. Mijn expertise ligt in de begeleiding van het proces van bewustwording van het antwoord op de vraag waarom het beoogde resultaat voor hen van belang is, en ondersteun in het aangaan van de uitdagingen die vaak op de weg hier naartoe liggen. Ik draag bij aan dit resultaat door het bundelen van mijn kennis en ervaringen op het vlak van de dialoog, HR en persoonlijke ontwikkeling en mijn praktische benadering in het toepassen hiervan’.

Orlando Adolphus
MfN registermediator & coach

Mediation en bemiddeling

Zit je in een conflict en zie je geen uitweg? Voor ieder conflict is een oplossing! Met professionele en onafhankelijke begeleiding werken we daar naar toe!

MASTERCLASS
Met een interactieve masterclass inspireren en enthousiasmeren we professionals om meer kennis en vaardigheden op te doen met betrekking tot een specifiek onderwerp. Een masterclass is uitermate geschikt voor grotere groepen en kan ook worden ingezet als kick off event voor een nieuw traject of project.  

ADVISERING
Vanuit onze expertise zijn wij graag uw gesprekspartner bij interne vraagstukken. Van analyse tot uitvoering.