In de media

NPO Radio 1 - Villa VdB

Het leven was niet mild voor Dennis de Getrouwe, hij plaatste zichzelf in een slachtofferrol. Het omslagpunt in zijn leven kwam toen hij leerde hoe je uit die rol komt, daarover schreef hij het boek: Slachtoffers bestaan niet.

Cover boek Dennis

Slachtoffers bestaan niet

Bestel ons nieuwe boek

Dennis de Getrouwe heeft al meer dan 50 jaar te maken met discriminatie. Dit had een enorme impact op zijn levensgeluk. Heel lang heeft hij zich slachtoffer gevoeld, want dat was hij toch ook? Sinds hij inziet dat het ook anders kan, leeft hij een ander leven. Nu helpt hij mensen in te zien dat je niet bent wat je meemaakt en dat ze geen slachtoffer zijn.

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verdriet, trauma’s, vriendschappen en relaties die eindigen, rouw en ziekte en ook discriminatie en uitsluiting. Hoe moeilijk dit ook is, het is onderdeel van het leven. Door dit soort gebeurtenissen kun je je soms op een rotonde begeven waar je niet meer af komt. Je blijft rondjes draaien en komt in een vicieuze cirkel terecht van anderen de schuld geven van dingen die niet lukken in je leven, frustratie en machteloosheid.

Dit boek helpt je om uit de vicieuze cirkel en slachtofferrol te komen. Je leert hoe je het gesprek aan kunt gaan als iemand jou discrimineert of op een andere manier vervelend bejegent. Maar ook wanneer je je grenzen aan moet geven en weg moet lopen. Met Slachtoffers bestaan niet maak je de keuze om de slachtofferrol naast je neer te leggen en de regie te nemen over je eigen levensgeluk.

Luister onze
nieuwste podcast

Outcast Special Edition 002
met Martijn Aslander en Dennis

Fragment van lezing op

 Het Grootste Kennisfestival van Nederland te Deventer 2023

Contact

Wij staan klaar voor mens en organisatie! Wij zien jou!

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per email of via ons contactformulier.

Janneke de Getrouwe-Vedder
06-24603792
janneke@degetrouwe.nl

Dennis de Getrouwe
06-29541257
dennis@degetrouwe.nl

Maak een afspraak of stel een vraag!

Versturen

De zelfzorg, agressie en D & I expert! D.m.v. lezingen, masterclasses, training & coaching versterken wij mens en organisatie op gebied van omgaan met emotie en agressie, zelfzorg en diversiteit & inclusie.

Training & coaching
 • Omgaan met emotie en agressie
   Zelfzorg
   Diversiteit & inclusie

   Coaching 
   Teamcoaching
   
Contact

 Basralocushout 14
 2719 MH Zoetermeer
 Nederland

06-24603792
06-29541257

 info@degetrouwe.nl
 www.degetrouwe.nl

Algemeen

 BTW nummer:                   NL 855275017B01
 KVK nummer 63526778

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Copyrights